top of page

Geweldig Mooi Nieuws!

Celine Eimers was in mei bij de dieren van Vires Animaliae in Portugal om de opleiding deel 1 en 2 van Vertalen voor dieren te doen, samen met John Erb, Michaél Rolfes en Stephanie Ottens!

Terug gekomen in Nederland heeft Celine als Veterinair Homeopaat, overleg gehad met directeur Hildegard Dijkgraaf van VHCN "Veterinair Homeopathie College Nederland" om te kijken hoe ze de dieren van Vires Animaliae, en de organisatie kunnen ondersteunen!

Nu komt Celine met het prachtige nieuws dat de organisatie VHCN alle homeopathie middelen aankomende week naar ons toestuurt als donatie voor onze organisatie, en Celine gaat de dieren behandelen als er wat is. Ze zal dit samen doen met Marjolein van leeuwen, ( goede vriendin, nog in opleiding) die onder haar hoede, mee gaat kijken, en helpen als er wat met de dieren is.

Celine zelf zal in oktober weer deze kant op komen, om bij de dieren van VA te zijn!

Wat een prachtig gebaar, en wat zijn wij daar ontzettend blij mee!

Céline Eimers

Rust, energie, liefde, harmonie heb ik mogen ervaren bij de kudde van Vires Animaliae.

Klassiek homeopaat voor dieren.

Betrokken bij het welzijn van de paarden en behandel de paarden van Vires Animaliae op een duurzame, zachtzinnige en natuurlijke manier.

Dieren gelukkig en gezond zien, dat is mijn passie!! Kijk gerust op mijn site www.homeopathiedieren.com

Celine is ook Vrienden van Vires Animaliae geworden! Zou jij dat ook willen, kijk dan op de pagina vrienden van onze site, en open de PDF. Daar staat alles in omschreven!

Met grote dank ook aan Hildegard Dijkgraaf, Directeur van VHCN! Zou je meer willen weten over Homeopathie voor dieren, en haar opleiding kijk dan op de site www.vhcn.nl

Wil je meer weten wat wij doen, neem dan een kijkje op onze site, in September is er weer een training in Nederland, Vertalen voor dieren bij Marjolein van Leeuwen in Klarenbeek!

We zien uit naar de komst van Celine, en haar partner in Oktober!

Heel veeeel dank!

Liefs van de dieren van Vires Animaliae, en van ons team!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page