top of page
Hooibalen, netten vullen
Zonsondergang
Odin lekker eten
Prima Vera
Prima Vera nice boy
Romana and flox in love
Fixing fences with Romana and Duarte
Romana bring food
Monique with the horses
Care taking of the horses
Happyy Ausa from workaway
Adam and Stream connection
Flox
ANBI LOGO VA
monique met star.jpg
FullMoon
Carolyn Resnick en Monique
happy King
Cursisten theorie
Zilver
INFINITY
Jade
Celeborn
Ayla

Coaching van de paarden!

Bibiane Ros: Met behulp van Bibiane, haar jarenlange ervaring in het aansturen van ruim 60 vrijwilligers in een grote organisatie en haar werk als  Mental  Health Coach, kan ze jou helpen bij knelpunten, om deze  zichtbaar te maken en in beweging te brengen, zodat jouw doelstellingen binnen handbereik komen en met kracht en inzet van jezelf, behaald kunnen worden!

Monique Ros: Met behulp van de kennis van Monique, haar jarenlange ondernemerschap,  re-integratie werk in haar oude functie, paarden trainer, dieren vertaler en coach met paarden, kan ze jou ondersteunen. Door mee te kijken tijdens het omgaan met de paarden kan zij ook snel zien wie je bent en waar jij nu staat. Samen kunnen we jouw doelstellingen duidelijk krijgen, en jij vervolgens kan bereiken, met de inzichten die je tijdens deze dagen hebt mogen ontvangen van de paarden.

Ook werken we samen met andere Coaches, die jou kunnen ondersteunen daar waar nodig is!

Coaching van de paarden met Monique  Ros en bij TwoWay Movement samen met Bibiane Ros.

 

Ben jij voor jouw gevoel al te lang op het zelfde spoor, en wil je daar graag vanaf, om een ander spoor te gaan bewandelen!? 

Ontvang je graag nieuwe inzichten?

Wil je graag groeien als mens in welke vorm dan ook, dan is bijvoorbeeld TwoWay Movement Retraet

een goede optie voor jou.

 

Alles begint bij jezelf!

We zitten allemaal wel eens in een situatie, die ons onzeker maakt en/of troebel. Welke situatie het ook is, jij kan een keuze maken om alles weer duidelijk te krijgen. Wij als team van Vires Animaliae bieden de mensen die hier komen handvaten aan, met behulp van de paarden. De paarden van Vires Animaliae dienen in al het coachwerk als een voorbeeld, en leidraad!

 

Alles gaat om duidelijkheid, en waar we staan op de trede van de Organische ladder.  De trede waar we op staan en/of graag willen bereiken, wordt niet verkregen door op tegennatuurlijke wijze af te dwingen, maar door gebruik te maken van je persoonlijke kwaliteiten.

Wat is, en waar ligt jouw kracht? 

Heb jij inzicht in jezelf, en je eigen leven? 

Ga jij in respect met jezelf om?

 

Door met paarden bezig te gaan, zal je op zachte wijze geconfronteerd worden met jouw-zelf, welke ruimte maakt om bij jouw  ÏK te komen, in het moment nu. Door duidelijk jezelf te zien, en te ervaren maakt helder waar jij nu staat, en of jij wel een nieuw spoor, en welk spoor jij kan/mag gaan bewandelen. Misschien is het ervaren van jou IK al voldoende.

De paarden fungeren in onze trainingen als "voorbeeld", daar ze beschikken over een groot sensitief vermogen. Ze kunnen jou in een zeer kort tijdsbestek laten zien wie jij bent, en aanreikingen geven om verder te kunnen!

 

 

Voor wie?

 

  • Het kan zijn dat je er helemaal klaar mee bent om thuis te zitten zonder werk, en uitzichtloos op het zelfde spoor blijft lopen!

  • Het kan zijn, dat je even niet meer weet waar je blij van wordt, en zoekt naar je hartconnectie!

  • Het kan zijn, dat je duidelijk wil krijgen waar je nu staat, en wat jouw kracht is.

  • Het kan zijn, dat je gewoon even een duwtje nodig hebt om het/een andere spoor waar je al een tijdje aan denkt, te gaan bewandelen.

  • Het kan ook zijn, dat je even tot rust wil komen. De paarden als voorbeeld wilt observeren, en in stilte jouw inzichten wilt ontdekken, overzien, en verwerken met de paarden

  • Het is ook een geweldige uitdaging als Teambuilding

  • Re-integratie traject.

Bijna alles is mogelijk met Coaching van de Paarden. Bij Privé Coachen, stellen we een plan van aanpak samen, die geheel past bij jouw persoonlijke vraagstelling. "De paarden helpen je graag!"

Via deze link kan je een verhaal lezen over een jonge vrouw die een tijd samen is geweest met de paarden van Vires Animaliae en Monique. We delen uit respect voor de mensen die komen weinig verhalen, het is zeer privé wat er gebeurd, en waar ze doorheen gaan. Soms schrijven ze zelf een stuk op FB en dat delen wij dan op onze FB site. Krachtige jonge vrouw.  Link GGNet Herstelverhaal Shanien.

 

Duur en kosten:

Coaching met paarden 

TWM Coaching met paarden

TWM Reraite:

 

Je bent tussen de  1 - 5 dagen in Portugal, in Nossa Senhora de Machede,  om Coaching van de paarden te ontvangen, of samen met de paarden een Retraet te ondergaan.

 

coachingprogramma, of een retraet is inclusief, lunch, koffie, thee.

Doorgang vind plaats bij minimaal 4 deelnemers! 

Overnachtingen kunnen geregeld worden dicht bij de locatie in een paar prachtige B&B locaties!

4 dagen € 1080,- pp, minimaal 4 deelnemers

Kosten voor privétraining en/of coaching van Monique en de paarden, van 1 of meer dagen gaat in overleg. 

 

Voor langere trajecten, Teambuilding, prive coaching van de paarden en Monique, of eventueel andere optie’s met de TWM trainingen, kunt u een voorstel/vraag voorleggen, en een prijsopgave bij ons aanvragen.

 

Vlucht naar/vanaf Portugal (Lissabon) en vervoer naar Locatie is niet inbegrepen. Via o.a. Ryanair en Transavia zijn gunstige tickets/vluchten te boeken.

 

De training TWM en TWM Retraite is ontwikkeld door Monique Ros en Bibiane Ros!

Privé coaching is alleen met Monique en de paarden!

 

Ons team, en de paarden zien er naar uit jullie te mogen ontmoeten.

Als je graag mee wilt doen aan een van de trainingen of Coaching van de paarden en Monique, maar geen geld hebt, is misschien deze optie wat voor jou.

 

Liefs

 

Bibiane en Monique

 

 

 

 

 

Bedankt voor uw bericht, jouw gegevens zijn verzonden! We komen zo spoedig mogelijk bij jou terug met antwoord!

bottom of page