top of page

E.V.E energiewerk 

 

Eve Energie werk

Wat gaan we doen en waar werken we aan, en mee.

  • Energie en energievelden

Energieveld werkt vanuit het hart en bestaat uit drie ringen. Het eerste energieveld is het meest voelbaar voor ons. Bij elke samentrekking van de hartspier komt er een elektrische energie vrij, welke meetbaar is maar ook voelbaar en leesbaar! Vanaf de tweede en de derde ring naar buiten worden deze minder waarneembaar. De buitenste ring (3) kan enorm groot zijn en daar kunnen bijvoorbeeld hoog gevoelige wezens last van hebben. Doordat het energieveld zo groot is, kunnen er ook veel prikkels van buitenaf binnen komen. Je leert in onze trainingen daarmee om te gaan en het is echt heel bijzonder en leuk om mee te werken.

  • Meditatie Bron en moeder aarde

 

We leven op de aarden en daar mogen we geheel mee verbonden zijn. Door je te verbinden met Moeder aarde en de Bron zal je gaan merken dat er een krachtige energiestroom plaatsvindt in jou. De connectie met de Bron ( de lichtbron en ook wel de openbare bibliotheek genoemd) maakt dat je informatie kan ontvangen van het all, en mogelijk oude kennis die je al hebt opgedaan in vorige levens. Tevens kan je makkelijker werken met de universele energie om andere te helen – schenken , of om jezelf te schenken, en te ontvangen. 

Door de connectie met moeder aarde zal je op de aarde blijven staan, en maakt dat je informatie kan ontvangen over de aardse elementen waaruit wij bestaan. Ook de energiestroom van moeder aarde mag ingezet worden om te helen – schenken aan een ander wezen of onszelf. Je leert in de trainingen goed te aarden, connectie maken met de Bron en deze prachtige energie te gaan ervaren, te gaan delen en te ontvangen van een ander wezen. 

 

  •  Eigenstandig Verbeeldend Energiewerk. E.V.E

 

  • Eigenstandig, is vanuit eigen bodem staan, en vanuit daar zelf een proces in gaan, of uitvoeren. Je mag gaan leren om vanuit je zelf energie te gaan voelen stromen en mogelijk te gaan delen, en ontvangen. 

 

  • Verbeeldend, gaat jou helpen om kracht bij te zetten wat je voelt en ziet tijdens het stromen van energie en ook bij het delen van deze energie. Door soms woorden te geven aan wat je voelt - ziet bij energiestromingen zal de verbeelding ervan jou zelf maar ook een ander wezen mogelijk beter laten voelen wat er gebeurd. 

 

  • Energiewerk, is in deze het voelen van de aardse en Bron energie, en deze laten stromen en ermee te gaan werken op een dieper niveau. Je leert de energie toe te passen voor jezelf en voor anderen wezens, het is delen - schenken en ontvangen. 

Deze 3 punten komen uitgebreid tot uitleg en ervaren in de training. 

Energiemenging-03.jpg
49707180_2066673666759226_18849184029763
bottom of page