top of page

"Onze communicatie met de dieren heeft een ander niveau bereikt"

 

 

De opleiding bestaat uit meerdere trainingen die gevolgd kunnen worden, om in onze visie, een goede dierenvertaler te worden. Na elke afronding van een training ontvangt u een certificaat! De training word verzorgt door Monique Ros

 

Deel 1 basis opleiding vertalen voor dieren- Communiseren met dieren: 2 dagen 

Deel 2 verdiepings dagen vertalen voor dieren, met name werken met energie en helen van dieren: 2 dagen

Deel 3 De dierenwereld leren kennen, en begrijpen als jouw voorbeeld en leerschool: 3 dagen

Deel 4 Het neer zetten van jouw eigen klantenkring als zijnde dieren vertaler, aangesloten bij Vires Animaliae, en met gebruik van precentaties, en boekwerkjes van Vires Animaliae: 2 dagen

Wil jij Monique Ros inhuren om training te geven, in europa, of buiten europa, stuur ons een mail.

info@vires-animaliae.com

 

 Angelique en Mariélle 2 van onze docenten

Mijn naam is Angelique Wolterinck

Ik heb Monique leren kennen tijdens de cursus Vertalen voor Dieren. Een jaar later is ze bij Monique op bezoek geweest in Portugal en heeft ze Banjer geadopteerd. Angelique heeft Vertalen voor Dieren deel, 1, 2 en 3 gevolgd en naast haar baan bij het Graafschap College heeft ze haar eigen praktijk als natuurgeneeskundig hondentherapeut. 
Haar hart ligt bij de dieren en door haar kennis als natuurgeneeskundig hondentherapeut, het uitmeten en het vertalen voor dieren kan ze mooie lijntjes leggen waardoor ze de dieren en de eigenaren nog beter kan helpen. 
Wil je meer over haar weten of met haar in contact komen, kijk dan op haar site: www.angeliquewolterinck.nl 

Mijn naam is Mariëlle Ros
Ik werk als klassiek homeopaat voor mens en dier in de mooie provincie Drenthe.
Van jongs af aan ben ik al gek op dieren geweest en met name honden.
Zelf heb ik 30 jaar schotse herders gehad, de liefde voor dit ras had ik al van kinds af aan.
Van 2005 tot en met 2014 heb ik dit ras met veel liefde en zorg zelf gefokt.
Dit ras is van zichzelf zeer sensitief en voelt dingen heel goed aan. Ik heb enorm veel van mijn eigen roedel geleerd, zij hebben mij regelmatig laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. Zelf wilde ik hier graag meer kennis over op doen, en zo doende ben ik in 2012 bij Monique Ros terecht gekomen en heb deel 1 van vertalen voor dieren bij haar gevolgd.
Dit gaf mij zoveel inzichten dat ik besloot om ook deel 2 en 3 te gaan volgen. Voor meer info kijk alsjeblieft op mijn site. 
www.homeopathiedewolden.nl 

    De drie elementen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lichaamstaal: of non-verbale communicatie is het geheel van communicatieve boodschappen die door middel van gebaren, mimiek, lichaamshouding, oogcontact en hulpmiddelen worden overgebracht. ( de paardenjuf heeft een ZWEEP in haar handen) Non-verbale communicatie die de mens gebruikt ten opzichte van woorden en geluiden ligt ongeveer op 79 % word aangegeven in veel communicatie leer boeken. Maar door ons gevonden en ervaren "wel gelet op de situatie".

 als bepaalde vraagstelling plaatsvindt zal bij mensen onderling de lichaamscommunicatie ongeveer op 39% liggen. Dieren spreken alleen in lichaamscommunicatie, daar is dus het concept Non-verbale communicatie niet van toepassing, dieren gebruiken geen hulpmiddelen! 

Deze  verschillen kunnen belangrijk zijn om te weten als men met dieren werkt, met name de vraagstelling op zich naar het dier toe.

Voorbeelden komen in de training naar voren.

In de dierenwereld is er alleen lichaamscommunicatie!

Angelique met Banjer .jpg
Ik en Tinka (1).jpeg
Energievelden en hartfreqentie

Telepathie: 

Ontwikkelt de zintuigen. Velen doen zo vaag over telepathie, maar als je kijkt nar de betekenis van het woord: Is een Oudgrieks woord, Tele staat voor ver, pahteia voor ontvankelijkheid oftewel pathos (voelen) . Oud griekse tijd is ongeveer 3000 tot 800 jaar voor christus. In 1882 werd de term gebruikt door FWM Meyers nadat hij met o.a Henry Sidgwick de mogelijkheden van gedachteoverdracht hadden onderzocht. Aan het woord is dus een andere betekenis gegeven ( overdracht van gedachte op afstand) Maar in de kern is dat dus niet zo. Het is van ver voelen. Het woord ontvankelijk betekend: gevoelig voor.

 

Nu is het zo dat dieren met gemak van grote afstanden trillingen opvangen, olifanten zelfs van 10km afstand, en paarden met onder anderen hun straal en snorharen wel van 5 km afstand.

 Zou dat gewoon ook niet zo met ons mens zo geweest zijn, en dat de Oud grieken daarvan op de hoogte waren en dit woord ervoor hebben gevormd. Ieder mensen wezen heeft ook haar zintuigen, en het buitenzintuiglijke wat de mens ervan gemaakt heeft is gewoon ook zintuiglijk. 

 

Telepathie is niet alleen overbrengen van gedachte op afstand, maar zuiver waarnemen - voelen vanuit je hele zijn, hart, brein en lijf. Ook het opvangen van trillingen van grote afstand, welke dan ook niet direct zichtbaal voor de ogen.Het kan ook van dichtbij zijn, daar alles buiten ons van een afstand plaatsvind.

 

In onze trainingen leer je zuiver al je zintuigen weer te gaan gebruiken, en dat is dus ook van afstand trillingen - gevoelens, prikkels en meer opnemen, en deze vertalen naar dat wat er is.

 

Uit ervaring mag ik zeggen dat er een grotere en mooie wereld voor je open gaat, en ja soms is het wel spannend, en kan er veel binnen komen. Maar ook daar kan je mee aan de slag om dit op een afstand te bekijken en niet binnen te laten komen.

Energie: Wat is energie waar de mens het algemeen over heeft? Energie zit in allerlei dingen, Wij vinden het veelomvattend.  Denk bijvoorbeeld aan, alles wat een beweging voortbrengt al bestaat uit energie. Bij deze een paar voorbeelden die wij zien als energie: Vaste energie - Emotie energie - Hart en lichaam energie / frequentie - Warmte en kou energie - Licht energie en zo nog veel meer. 

Elke beweging kost kracht, ook al lijkt dat niet altijd zo. Omdat deze kracht vertaald kan worden naar energie, kun je aan een lichaam - vorm zien, in welke  energie deze verkeerd.

Energie kan men lezen door goed te "kijken" en te 'voelen'.

Wat straalt een dier uit als hij loopt, ligt, rent enz. Daarbij komt, dat, als je een goed ontwikkelde intuïtie hebt, je meer ziet, voelt, ruikt, proeft en hoort, (onze zintuigen). Ook zal je *buiten - zintuiglijke dingen waar kunnen gaan nemen, zoals onder andere, kleuren, trillingen, lijnen, schimmen en nog veel meer, wat je ook kan helpen om het dier te lezen. * de benoeming van de mens, "buitenzintuiglijk" behoort in onze visie tot onze zintuigen!

bottom of page