top of page

3 liefdevolle dierenliefhebbers.

Oktober bezoek van Marianne, haar man Raymond en dochter Emma


We mochten in Oktober drie mooie dierenliefhebbers ontvangen bij de stichting.

Het was een hele mooie intense week waarin onder anderen kennis gemaakt werd met de adoptie paardjes PrimaVera en Harmonie. Ook deden we coachwerk met paarden, en training met paarden in vrijheid, welke Monique mocht verzorgen.

3 liefdevolle wezens die onder anderen een enorme creatiekracht in zich dragen, maar welke door invloeden van de buitenwereld soms even onzichtbaar word voor hunzelf als individu. Waar blijft die creatiekracht die vanuit volle passie dus liefde uitgedragen wordt? Deze is er nog steeds, we hoeven alleen maar even stil te zijn en de rust te vinden om deze creatiekracht te vertellen dat die er in volle volledigheid weer mag schijnen.

In het filmpje zie het respect en de zachtheid die ze in benadering hebben, vol gevoeligheid en in verbinding met de dieren, moeder aarde en zichzelf. De boodschap die de paarden mee gaven was dan ook: zie jezelf in volledigheid met de mooie eigenschappen die je met je mee draagt, probeer jezelf zuiver te houden zoals de diamant en schijn je licht ten volle

Het was een prachtige ervaring om dit te mogen aanschouwen, en we zien er ook naar uit om de adoptiepaardjes te mogen overdragen volgend jaar.


Hieronder een klein stukje wat ze zelf geschreven hebben over de dagen dat ze hier waren.

Afgelopen oktober 2021 brachten wij een bezoek aan Nossa Senhora de Machede in Portugal, de woonplaats van Monique, Stichting Vires Animaliae en haar paarden - honden familie. Wat een schitterende rustige locatie en heerlijke kudde paarden lopen daar in balans vrij rond. De training die we mochten ontvangen van Monique bracht ons verder in onze persoonlijke reis van het leven, en dichter bij onze doelstelling voor de toekomst met onze paarden- dieren. Training ontvangen in deze vrije kudde, en samen met deze paarden in rust en kalmte zijn is al een groot geschenk.


Ook maakten wij kennis met de paarden (veulens) die wij van Stichting Vires Animaliae geadopteerd hebben. Het was zeer bijzonder om dat in deze wilde kudde paarden te ervaren. Wij werden goedgekeurd door de ouders en overige aanverwanten van de veulens Prima Vera en Harmony, de hele familie vond het goed, we mochten de jongelingen begroeten, aaien en knuffelen. Wat heerlijk dat we zo onze nieuwe jonge paarden familie leden konden begroeten, en zien er naar uit ze over een tijdje te mogen ontvangen bij ons thuis in Nederland. Als wij thuis met onze “pony-paradise” inrichting klaar zijn, kunnen we ze ontvangen. Dit vergt nog wat aandacht, bij ons thuis.


Mijn doelstelling met de paarden is dat ik training/coaching werk ga verrichten met behulp van de paarden. Kinderen en volwassenen zijn welkom. Momenteel ben ik al voorzichtig begonnen, en merk dat het werkt. Ik ben daar Monique en de paarden zeer dankbaar voor.

Monique jou benadering is heel bijzonder, ik heb er zoveel van geleerd.

Heel erg bedankt dat wij deze mooie reis mochten maken.


Dikke kus, Marianne, Raymond en Emma


Hieronder een prachtig filmpje van hun bezoek, kijk, voel en geniet.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page