top of page

Wij zijn vrienden van de dieren van Vires Animaliae,

U ook?

 
Marieke Achterkamp
Grote vriendin van de dieren, en eigenaar van diverse paarden van Vires Animaliae. Marieke heeft vanaf het begin, ook toen het nog hobbymatig genoemd werd, voor een deel zorg gedragen van de dieren. Tevens is ze mee geweest tijdens het transport naar Portugal om haar hulp en steun te geven. 
ingrid.jpg
 
Monique Ros
Oprichter van Vires Animaliae! Ze verzorgt de dieren, en heeft de taak om de stichting te laten groeien en bloeien.
 
Monique geeft als vrijwilliger van vires Animaliae diverse trainingen, coaching met paarden en consulten die u kunt vinden op onze site.
 
Bibiane Ros
Mental Health Coach, Bestuurslid, genoemd Secretaris, en eigenaar van diverse paarden van Vires Animaliae.
 
Mental Health Coach is als zodanig afhankelijk van een gedegen vorm van communiceren. Hierbij maakt ze onder andere gebruik van NLP. Het is een methodiek waarbij bewustwording en daarmee de mogelijkheid tot verandering in beweging wordt gezet. 
 

 
 

 

Ivo Harleman

Grote vriend van de dieren, en

PR man achter de schermen van Vires Animaliae.

Vanaf het begin staat Ivo klaar voor onze organisatie om te helpen daar waar mogelijk!

Ivo is 25 december 2017 over gegaan naar de spirit wereld. We houden hem graag in eren, voor zijn "zijn' hulp en vriendschap. Dank je wel Ivo, voor altijd verbonden.

 

 

20210221_Eva-117-portret Monique afgesneden.jpg

Ingrid Bongers en haar bedrijf TamTam Azima: Vriendin van Vires Animaliae. Heeft geholpen met de verhuizing in 2015 en is grote steun voor de opvangdieren. Ingrid helpt vele mensen door middel van lichaamswerk, dit onder anderen via verschillende technieken en oefeningen vanuit Rebalancing en Primal Rebirth Therapie kan je meer gaan ontdekken waar de blokkades vandaan komen en inzicht krijgen in datgene wat jou klachten oplevert. Ze maakt ook prachtige sieraden welke je ook kan vinden op haar mooie site:

https://tamtamazima.com

Eva Groslot, biedt coaching en therapie met paarden met het autonome zenuwstelsel als basis. Eva gunt iedereen die het moeilijk heeft, zich veilig genoeg te voelen om weer verliefd te worden op het leven en de uitdagingen die daarbij horen. Door de balans in het zenuwstelsel te herstellen, hervind je die veiligheid in jezelf. De polyagaal theorie, somatic experience en het gedrag van gedomesticeerde (en meer oorspronkelijke) paarden vormen de basis voor Eva's manier van werken. Eva zet daarnaast EMDR in, muziek en creativiteit en hartritmevariatie biofeedback (hartcoherentie).

Meer over Eva lees je op

www.navenja.nl

IMG_20180919_104017-768x1024.jpg

Marjolein van leeuwen

Marjolein is al jaren een grote vriend van Stichting Vires Animaliae en steunt ons op vele vlakken. 

Marjolein is opgeleid tot Klassiek Veterinair Homeopaat bij het VHCN te Lochem en helpt ons altijd met de dieren die ziek zijn of ondersteuning nodig hebben bij traumaverwerking. Wij zijn daar heel blij mee en ook met de goede resultaten. Wil je graag meer over haar weten en /of haar contacten, kijk dan op haar site. 

http://www.marjoleinvanleeuwen.nl/about/

Piet en Alina Beerda: Grote vrienden van Vires Animaliae, welke mede mogelijk hebben gemaakt dat de dieren goed en proffecioneel naar Portugal zijn gebracht. Een betere transport kan je je niet bedenken. Deze passie van transport is begonnen toen hun eigen paarden op een dag met transport moesten. Piet en Alina als grote dierenliefhebbers vonden dat, dat wel beter en liefdevoller kon. Dus uit passie geboren hoe mooi kan het zijn! Voor meer informatie kijk op hun site www.bevetra.nl

 

 

 

 

 

 

logo_abri.png

Hildegard Dijkgraaf: Directeur van VHCN

Het Veterinair Homeopathie College Nederland (VHCN) leidt op tot veterinair klassiek homeopaat. Wat deze opleiding op zich zo uniek maakt, is dat er ruim 35 jaar kennis en ervaring aan ten grondslag ligt. Het VHCN is een initiatief van Hildegard Dijkgraaf, die op basis van haar ervaring als klassiek homeopaat voor mensen 35 jaar geleden de vertaalslag naar de klassieke homeopathie voor dieren maakte en sindsdien met veel succes dieren behandelt. 

Kijk voor meer informatie op de site van VHCN http://vhcn.nl/

ABRI VOOR DIEREN: ONDERSTEUNING DOOR MIDDEL VAN EEN FINANCIËLE DONATIE

Stichting Abri voor Dieren ondersteunt organisaties, instellingen en stichtingen die tot doel hebben dieren een ‘dierwaardig’ bestaan te geven door middel van het verstrekken van een financiële bijdrage in de vorm van een donatie. Deze organisaties, instellingen en stichtingen werken voornamelijk met vrijwilligers en zijn actief ten behoeve van de opvang van of de hulp aan zwerfdieren en gewond geraakte dieren in zowel Nederland, Spanje  als daarbuiten. In 2018 heeft de stichting een prachtige donatie mogen ontvangen voor hekwerk en andere werkzaamheden voor de dieren. Kijk op hun site als je graag een donatie aan wilt vragen voor jouw stichting of een ander. 

https://abrivoordieren.org/nl/home

bottom of page