top of page

SuperFit Horse en goed Ruwvoer

Vires Animaliae heeft gekozen voor SuperFit Horse

producten omdat deze voor minimaal 90% natuurlijk zijn. De paarden van Vires Animaliae doen het er erg goed op vanaf het begin dat deze productlijn op de markt kwam. Theo de ontwikkelaar van dit mooie product, is een oprecht mens, welke blijft onderzoeken naar "wat is goed, en natuurlijk voer voor het paard".

SuperFit Horse is ook geboren uit zijn interesse naar, "hoe kunnen we het beste voor de paardenwereld zorgen op een Natuurlijk en gezonde manier".

Wij mensen zijn al bewust dat gezond goed voor ons is, dus waarom niet ook voor onze dieren welke veel voor ons betekenen.

We voeren deze producten alleen bij daar waar nodig,

bij het veelzijdige goede hooi, welke hier van de landen van Duarte Julio komt, welke ook een natuurlijk product is!

Ook Duarte heeft een innovatief bedrijf aangaande meerdere natuurlijke gewassen!

Superfit Horse maakt gebruik van de beste biologische opneembare ingrediënten voor paarden. Vanwege de hoge concentratie aan natuurlijke voedingstoffen, worden dit beter opgenomen door het lichaam. Hierdoor heeft het paard minder krachtvoer nodig en wordt het lichaam minder belast. Wat je paard proeft is aandacht, en dat (s)maakt het verschil.

Juiste combinatie ruwvoer en vitaminen/ mineralen; voor een paard dat maximaal een uur per dag werkt geldt: goed ruwvoer = 1,5/2% van het lichaamsgewicht, en superfithorse = 50 gram per 100kg lichaamsgewicht;

Bij zware inspanningen kan een aanvulling op bovenstaand voedseladvies

Wil je graag meer weten over dit Super goed Product, download dan de gehele folder op onze site, of kijk op www.superfithorse.nl

Je kunt de producten van SuperFit Horse bij ons bestellen door het formulier in te vullen welke je kan vinden op http://www.vires-animaliae.nl/#!producten/cm9c Wij, Vires Animaliae enTheo zullen er zorg voor dragen dat het voer zo snel mogelijk bij u bezorgd word!

We wensen dat u een kijkje neemt op onze pagina, om aandacht te schenken aan wat

"Natuurlijk goed is voor uw paard-en"

Liefs van de paarden van Vires Animaliae

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page