top of page

TwoWay Movent, wat "Anders"

TwoWay movement, wat “Anders”

Ben je al te lang op het zelfde spoor, en wil je daar vanaf!?

Ontvang je graag nieuwe inzichten en wil je groeien als mens in welke vorm dan ook, dan is TwoWay Movement een goede optie voor jou.

Wij als team van Vires Animaliae trainen de mensen die hier komen met behulp van de paarden, zij dienen als een voorbeeld en leidraad!

Alles gaat om duidelijkheid, en een vorm van leiderschap welke het resultaat is van jouw persoonlijke waarde en visie van dit moment. Deze wordt niet verkregen door op tegennatuurlijke wijze af te dwingen bij jezelf, of buiten jezelf, maar door gebruik te maken van je persoonlijke kwaliteiten, en die van de buitenwereld in harmonie!

Wat is, en waar ligt jouw kracht? Ben je leider over je eigen leven? Ga je in respect met jezelf om?

Door met paarden bezig te gaan, zal je op zachte wijze geconfronteerd worden met jouw ik, in het moment nu. Door duidelijk te zien en te ervaren waar je nu staat, wordt helder gemaakt of je een nieuw spoor, en zo ja, welk spoor je kan/mag gaan bewandelen.

Wij, paarden van

Vires Animaliae staan voor u klaar!

Vanaf dag 1, zullen we jou, van jouw spoor van het heden afhalen, en je meenemen in de wereld van de paarden en hun harmonie. Vrij snel zullen dingen duidelijk worden zoals, waar sta je nu, en waar wil je heen.

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaringen, kunnen we jou bijstaan, en helpen in dit prachtige proses van 5 dagen.

Er wordt in de training gebruik gemaakt van de taal van de paarden. Paarden beschikken over een groot sociaal en sensitief bewustzijn. Ze voelen op afstand de mentale en fysieke status van elk wezen en reageren daarop. Monique zal jou de basis van de taal van de paarden leren, en tijdens het opdoen van deze kennis zullen we de paardenwereld betreden. Door de paarden als voorbeeld in te zetten, en Monique als vertaler, zullen we inzichten verkrijgen die jou kunnen helpen en/of doen laten groeien.

Heb je angst voor paarden, dan wordt daar rekening mee gehouden! Ook met angst kan je de paardenwereld betreden.

Bibiane zal jou helpen bij knelpunten, om deze zichtbaar te maken. Veelal wordt er gesproken over het leiderschap in welke vorm dan ook. Leiderschap is het resultaat van jouw persoonlijke waarde en visie en het kan mogelijk zijn dat deze bijgesteld mogen worden. Leiderschap is met nadruk geen “positie” maar is het kiezen voor het nemen van jouw verantwoordelijkheid, en te beginnen bij jezelf. Bibiane heeft de capaciteit deze knelpunten in beweging te brengen, en vervolgens met inzet van jouzelf om te zetten in de kracht die er voor gaat zorgen dat jij jouw doelstellingen kan gaan behalen!

Rietske zal ondersteunen bij het opnieuw contact maken met je lichaam, je eigen diepste zelf, en je oorspronkelijke harmonie en evenwicht. Door het aan het licht brengen en opschonen van emotionele blokkades, en het integreren van opgedane inzichten kun je je eigen krachten weer doen stromen.

In de klankheling (waar gewerkt wordt met akoestische instrumenten, zoals o.a. klankschalen, didgeridoo, trommels, ratels, sansula, en de menselijke stem) kunnen we ons bewust worden van aanwezige disharmonieén, en wordt het organisme uitgenodigd terug in zijn oorspronkelijke frequentie te komen, waardoor een gezonde reconstructie mogelijk wordt.

Het zijn 5 intensieve fijne, mooie en leerzame dagen!

Kom en doe mee, je bent het waard..

Wil je weten wanneer, waar en de kosten? download gewoon even de pdf van de pagina TwoWay Movement: http://www.vires-animaliae.nl/#!twoway-movement/c10px

We zien jullie in September!

Bibiane, Rietske en Monique

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page