top of page

Ik ben een dieren Vertaler

Lieve lezers

Graag wil ik wat vertellen over wat een dieren Vertaler is, welke ik mag zijn!

Een dieren Vertaler is iemand die de wereld van de natuur, en haar dieren verstaat, zover het mogelijk is deze in het moment, zuiver te verstaan! Er zijn gesprekken met de natuur en haar dieren welke vervolgens vertaalt kunnen worden naar de taal van de mens!

Door in het moment NU te zijn met een dier, kan je lezen wat deze te vertellen hebben!

Zal in het kort proberen uit te leggen wat ik doe, en waarom ik het zo doe!

Ik zelf hanteer al heel lang 3 elementen, welke lichaamstaal, energie, en telepathie is bij vertalen voor dieren! Daar heb ik voor gekozen, en zo ontwikkeld, omdat ik graag dieper inzicht in de communicatie van het dier wilde verkrijgen! Het zijn de boodschappen die ik "zie"- ontvang, en vervolgens omzet naar relevante informatie, en vertaal deze naar de mens achter het dier!

Belangrijk begrip:

De dierenwereld, en de natuur leven in harmonie, mits niet aangeraakt door de mens! Dieren leven in het hier en nu, en maken zich geen zorgen over morgen, of gisteren, ze leven! Het belangrijkste is veiligheid in alle vormen die het woord met zich meebrengt, voor de natuur en haar dieren!! Vanuit veiligheid kan harmonie ontstaan!

Wat betekend de natuur, en haar dieren voor ons?

Door veel in contact te zijn met de natuur, en de dierenwereld kom je beter in het hier en nu! Dat maakt dat je meer gaat “zien”! Met het woord `zien` bedoel ik, gebruik maken van al jouw zintuigen om te kijken! Dus horen, proeven, ruiken, kijken en voelen!

Onze Zintuigen zijn als het ware “onbegrensd”

Dieren in de natuur pakken van verre afstanden trillingen op door bijvoorbeeld hun voeten, olifanten kunnen trillingen via hun voeten van wel 10 tallen kilometers afstand waarnemen! Paarden kunnen ook trillingen via hun voeten (straal) van grote afstanden waarnemen. Paarden kunnen zelfs trillingen opvangen met hun neusharen welke hen informatie verschaffen! Dan het gehoor, welke enorm specifiek is, en een belangrijke functie heeft in het paard zijn communicatie! Zo zijn er in de natuur dus vele dieren die heel goed trillingen op vangen van grote afstanden welke hen informatie geven welke van groot belang kan zijn! Wij behoren tot de natuur en de dierenwereld, en hebben dat vermogen dus ook.

Zo kan je het een beetje bezien, dat wij ook veel trillingen op kunnen vangen die buiten ons lijf plaats vinden, dichtbij, en van een grote afstand. Welke ons eigenlijk gewoon informatie geven die voor ons van belang kunnen zijn!

Luisteren naar jouw innerlijk kern is daarom zo belangrijk!

Door veel in de natuur te zijn, en jouw brein leeg te maken, zal je veel meer gaan “zien”! De opgeslagen herinneringen van je authentieke zijn, zullen weer plaats krijgen om zich te tonen, en met jou te delen! Vanuit onze kern “zien wij meer” dan dat we denken te kunnen zien vanuit onze brein gedachte! De kern is jouw hart, daar waar liefde, licht en kracht is, en met alles verbonden!

Lichaamscommunicatie

Lichaamscommunicatie is de communicatie die in “het moment nu” aanwezig is! Wij spreken van Lichaamscommunicatie bij dieren, niet van Non verbale communicatie, daar in deze het ook de paardenjuf met een zweep in haar hand kan zijn! We lezen het dier op lichaamscommunicatie, ook de mens is op deze manier te lezen! Ook de dieren begrijpen zuiver wat jij te vertellen hebt in

lichaamstaal! Gebruik geen hulpmiddelen om een dier te benaderen als je gaat vertalen, dat geeft een onzuiver beeld, en daar kan een bepaling op zitten voor het dier!

Bij een consult start ik met observatie, dit doe ik best wel lang, en blijf in eerste instantie buiten de persoonlijke ruimte ( energieveld) van het dier! Vervolgens zal ik langzaam het energieveld binnen stappen, en kijk dan goed wat er bij het dier gebeurd! Door in het energieveld te stappen van het dier, maakt het voor mij ook mogelijk in te voelen! Het is namelijk zo, dat als je in een energieveld stapt van een ander wezen, het kan zijn dat je opeens van alles voelt! Blijheid, verdriet, pijn, boosheid, en natuurlijk nog veel meer emoties! Vervolgens blijf ik observeren, en voel of mijn waarneming vanuit mijn voelen klopt met wat ik aards zie! Vervolgens Ik zet het invoelen even op een laag niveau, daar het niet de bedoeling is dat jouw energieveld zich op gaat vullen met de emotie die er speelt, of pijn van het dier! Ik zet dat even op een scherm, dus plaats het daarmee even buiten mezelf!

Doordat je zo in het moment bent, en je nog steeds je hoofd leeg hebt, dus geen gedachte die niets met het consult e maken hebben, zal je de mogelijk hebben om ook de energie te gaan lezen, en telepathisch te communiceren met het dier! De trilling waarin je op dat moment verkeerd is hoog, en in connectie met het dier!

Ik stel mezelf natuurlijk eerst voor aan het dier, en vraag of ik dichterbij mag komen, wat vaak wel het geval is! Door dichter naar het dier te lopen, zal het misschien wat gaan bewegen, en daar kan je dus de bewegingsenergie zien, en misschien zelf op energetisch niveau trillingen om het lichaam waarnemen! Ik ga vervolgens verder met het gesprek! Door mijn hoofd leeg te houden, dus nog geen vragen te formuleren in mijn brein, blijft de connectie goed tussen ons!

Zoals aangegeven kan het dier mij lezen, en met veel vragen in mijn hoofd zal het dier misschien wel weg lopen.. Pas als ik mijzelf heb voorgesteld, en we delen echt ons persoonlijke ruimte, ga ik vragen, of ik vragen mag stellen!

Zo gaan we in gesprek, zuiver en puur!

Even terug komend op de vragen: als ik vragen stel in gedachte voordat ik een observatie doe kan het zijn dat het dier dus weg loopt! Het dier vangt de vragen heel snel op, en kan zich ongemakkelijk voelen! Het heeft allemaal met respect te maken. Stel dat er iemand die jij niet kent op jou af komt lopen, en die gaat jou allemaal vragen stellen, dan heb je toch ook de behoefte om weg te lopen?

Ik blijf de zorg dragen om neutraal te blijven in mijn waarnemingen, en gesprek! Geen enkele veroordeling, of aanname, de brein zal daar namelijk snel op anticiperen, en komen er alleen maar opgeslagen geleerde, of ervaren herinneringen boven, waarbij een emoties boven komt, die het zicht kunnen vertroebelen! Het zijn dan emoties van jou, niet van het dier!

Werk van uit je harttrilling, deze is zuiver, en eerlijk!

Deze drie elementen helpen mij om zuiver de boodschappen te lezen, en vervolgens schrijf ik al mijn bevindingen op papier, werkelijk alles wat ik “zie” met al mijn zintuigen! Hoe gek het ook lijkt wat ik "zie", ik schrijf het op! Door al deze boodschappen samen te voegen, en te vertalen naar een taal die begrijpbaar is voor de mens, komt er een antwoord op de vraagstelling van de mens!

Soms is het niet een antwoord op datgene wat de mens achter het dier waarneemt bij het dier, en daar de vraag over heeft!

Even simpel voorbeeld: Vraag, waarom poept mijn hond ( geef het een naam Tinny) zo moeilijk. Eigenaar denk dat Tinny verkeerde voeding heeft, en misschien wel andere voeding moet hebben. Of er is wat mis met haar verteringstelsel, en zo nog een paar dingen! Veronderstellingen waar ik als dierenvertaler buiten blijft staan!

Na consult met Tinny, blijkt het makkelijk te kunnen poepen, maar kan de achterbenen niet goed buigen, omdat die erg stram zijn! De waarneming van de eigenaar is “moeilijk poepen”, omdat ze niet zien in de lichaamscommunicatie dat Tinny de achterbenen niet goed beweegt, en ze dus niet goed kan buigen! Doordat Tinny de achterbenen niet zo goed kan buigen lijkt het net of dat ze moeilijk poept… Ze heeft moeite om in de stand van poepen te gaan staan voor een langere tijd, dus ze doet er wat vaker over om haar behoefte te doen.. Uiteindelijk komen we wel tot een goed antwoord, en is er werk aan de winkel, namelijk de achterbenen :-)

Misschien een beetje veel poep woorden voorbeeld, maar wel duidelijk dacht ik haha!

Humor, en licht is belangrijk, ook voor de dierenwereld.. ik beheers gelukkig over een gezonde doses humor, om soms de zware energie -staat waar een dier in verblijft te doorbreken! Het is een prachtig vak, ook al kom ik soms moeilijke, en zelfs erg trieste situaties tegen!

Ik heb dit concept Vertalen voor dieren in 2006-7 zo ontwikkeld, daar ik het fijn vind om het aardse en energetische te combineren! Je krijgt een gedegen inzicht wat er speelt bij een dier! Vanaf 2008 geef ik training deel 1 en 2 Vertalen voor dieren voor mensen die graag meer in contact willen komen met hun dier, maar ook met zichzelf! De training is tweeledig, door de natuur en haar dieren beter te gaan “zien” ga je ook jezelf beter zien en begrijpen!

Als je graag Dierenvertaler wilt worden is de gehele opleiding een prachtige optie!

We zien ook dat meer dierentolken onze visie zijn gaan volgen, en dat vinden wij erg mooi en fijn! Ze hanteren nu ook deze drie elementen, welke voorheen veelal alleen telepathie voor dieren was!

Graag nodig ik een ieder uit, die met dieren omgaat, en de natuur, en deze beter te willen gaan "zien', mee te doen met deel 1 en/of 2 van Vertalen Voor Dieren! Je zult echt verrast zijn van jouw vermogen om zuiver, en helder met de dieren te communiceren, en tevens met jezelf!

Je kan consulten bij mij aanvragen, voor jouw dieren, of dieren om je heen.

Ook mag je gerust een consult aan vragen, als je zelf ergens tegen aan loopt, of als je vragen hebt over jezelf welke je niet goed beantwoord kan krijgen!

Werken van afstand via foto's is voor mij bijna het zelfde als live. Ik beschik over de eigenschap om via foto’s, dier, natuur, en mens in te voelen, en te lezen als ik mij daarop afstem!

Buiten het vertalen, beschik ik over de eigenschap om met energie te werken op veel vlakken, ook daar mag je mij gerus vragen over stellen, of een consult voor aanvragen!

Het is niet eng, of zweverig, het is geweldig mooi,

en die eigenschappen heeft iedereen!

Je hoeft het je alleen maar te herinneren!

Je kan een consult aanvragen via onze site

Voor trainingen kijk dan op de pagina's waar trainingen omschreven zijn.

Schroom niet, ik heb al heel veel mensen, en dieren geholpen om inzichten te verkrijgen, en na tevredenheid, mag ik noemen!

Hoor graag van jullie

Lieve groet Monique

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page