trust.jpg

Consult Reading

Beste allemaal

Monique heeft meer dan 18 jaar ervaring in communiceren met dieren en nodigt jou uit om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over jouw dier-en. Ook coached Monique mensen, en geeft ze reading aan mensen. 

Wij geven ook trainingen hoe je een dieren vertaler kunt worden. 

Voor meer informatie over de cursussen kijk op de bladzijde vertalen voor dieren.

Waarom zou je een consult/ reading aanvragen.

       Voor jouw dier-en

  • Als je problemen hebt met jouw dier(en)

  • Als je wat hulp nodig hebt bij sommige vragen aangaande het dier

  • Als je graag wilt weten hoe het met jouw dier gaat 

  • Als je de boodschap van jouw dier wilt ontvangen 

  • Voor jouzelf 

  • Als je vragen hebt in jouw leven over jezelf

  • Als je handvatten nodig hebt om bepaalde stappen te nemen

  • Als je graag wilt weten wat jouw hogere te vertellen heeft.

Betreft de consult reading voor een dier!
Dat kan door twee foto's te mailen, één van vooraanzicht en één zijaanzicht van het betrokken dier.

Daarbij stuurt u de vragen die u heeft. U krijgt antwoord van Monique waarin ze uitlegt aan u hoe ze werkt en hoe u het consult aan ons kan betalen.

U kunt er ook voor kiezen eerst het contactformulier op deze pagina te gebruiken om een ​​consult aan te vragen, we zullen dit zo snel mogelijk beantwoorden met informatie wat te doen, om het consult te beginnen.

Je kan de paypal-knop gebruiken, en de betaling gaat rechtstreeks naar Vires Animaliae, maar het kan ook via een banktransactie naar de stichting die Monique zal noemen in haar mail.

De betaling moet binnen zijn voordat Monique aan het consult begint.

Monique maakt een verslag van het gesprek met uw dier, en deze mait ze jou terug, of je neemt het gesprek op en mailt deze naar u.

Het kan wel zijn dat Monique tijdens het contact met het dier jou even moet bellen.

Vervolgens geeft ze haar skypname, of mobiel nummer door aan jou voor het contact.

Betreft consult reading voor jou persoonlijk, deze gaat via Skype

Stuur ons een mail, of vul onderstaand formulier in, en we sturen dat door naar Monique en ze zal jou zo spoedig mogelijk antwoorden hoe het in zijn werk gaat en het consult met jou kunnen beginnen.

 

We kunnen bellen via skype naar een huistelefoon, maar ook bellen met Whatssap

Het eerste consult duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en kost € 60, - exclusief telefoonkosten.
Dan kost het vervolg consult €1,- per minuut, exclusief eventuele telefoonkosten. als het gesprek korter is dan een uur, rekent ze het om naar het bedrag wat betaald moet worden en stuurt jou het bedrag wat dan over gemaakt mag worden als donatie voor de opvangdieren. .

 

      

 

 

 

 

 

Bedankt voor uw vraag, wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling! Thank you fro your mail, we wil answer as soon as posible

Hierbij een aantal Reviews 

Sylvia MC Habraken 5 September 2019 ·

een prachtige en liefde volle reading gehad van Monique. Mijn pony Rosa is hierbij open geweest naar Monique en zo ontzettend blij met de informatie💜Hieruit blijkt maar weer dat Rosa niet voor niets op mijn pad is gekomen en zijn op mijn pad. Een aanrader voor een ieder die een liefdevol contact wil is Monique een fijne keus. Dank je wel Monique😘ook namens Rosa

 

Lies Schenkel  9 June 2019 ·

Heel bijzonder om een consult van Monique te mogen ondergaan. Hoe je feilloos aangereikt krijgt wat nodig is. Inzicht, bewustwording, bevestiging maar ook concrete handvatten.

Hetgene waar ik zo mee worstelde gaat nu als vanzelf.

Ik voel mij een stuk beter. Ik kan dit echt aanraden.

 

Jula Okhuijsen 2 April 2019 ·

Ik raad iedereen aan om een consult te doen met je huisdier. Heb je vragen of wil je meer weten over het beestje waar jij samen mee leeft? Monique gaat in gesprek op een manier die ik niemand heb zien doen, zo kundig en dicht bij de natuur. De dieren durven zich bloot te stellen en als je samen luistert, brengt dat hele mooie dingen! 🦋Ze heeft mijn paard en mijn kat dichter naar mij toe gebracht. Dankbaar voor deze communicatie tussen mens en dier dankzij Vires Animaliae. Door een consult te doen steun je ook de dieren die zij opvangt, prachtig toch?! ❤️

 

Dayenne Groenendijk, 31 March 2019 ·

Zojuist een prachtige reading gekregen van Monique wat mij verder heeft geholpen kwa inzichten en wat ik nog te doen heb,om mijn nieuwe weg in te kunnen slaan. Heel heldere, duidelijke handvaten ontvangen van deze byzondere vrouw. Bedankt,ik ga ermee aan de slag❤️

 

Ingrid Bongers 28 March 2019 ·

Ik heb net een Reading van monique gehad. Wat ongelofelijk waardevol. Prachtig om te horen en dat ik er iets mee kan ook. Monique is absoluut aangesloten en kan contact maken met je hogere ziel.

Wat een informatie heeft ze mij gegeven. Dankbaar hiervoor en ik gun het iedereen.

Je kan haar mailen of een bericht sturen en een Skype afspraak maken. Dat gaat heel goed.

 

Eva Groslot 9 August 2016 ·

Echt een aanrader om coaching, een retraite, een cursus Vertalen voor Dieren of liberty training bij Monique Ros in Portugal te doen. Je laten coachen door een echte kudde (dat is iets heel anders dan een groep paarden!) is een niet te evenaren ervaring!

Je kunt logeren in de bed&breakfast next door met zwembad. Vlakbij het prachtige Unesco Werelfderfgoed stadje Evora.

Geïnteresseerd? E-mail Monique gewoon! Ze maakt alles op maat voor je. Ik ben zelf ook bereid om je er meer over te vertellen. Ook kun je lezen over mijn eigen ervaringen bij haar in de Facebook posts van Paardencoaching Navenja van maart 2016.

 

Niek Koops 2 September 2019 ·

Wij hebben een prachtige reading gehad bij Monique voor onze lieve hond Timo. Monique is een warme persoonlijkheid die heel helder en duidelijk kan vertalen! Superblij met haar aanvulling voor onze Timo. Zeker een aanrader voor mensen om verder te komen in het begrijpen van je hond. Zelfs Timo vond het leuk en fijn om met haar te comminuceren.

Dank lieve Monique, je hebt een erorme aanvulling gegeven voor de laatste periode van onze mooie jongen 💖

 

Chantal van den Oever 18 June 2019 ·

Monique heeft voor ons al meerdere keren een reading gedaan met onze diertjes. Heel bijzonder wat daar uitkomt en hoeveel herkenning daar steeds in is. Ze geeft handvaten waardoor je weer samen door kunt in verdere ontwikkeling. Dankjewel lieve Monique Ros Voor al je hulp, steun en inzichten.. we waarderen het enorm