top of page

Vires Animaliae

Lieve dierenvrienden

Hierbij een korte update over Vires Animaliae en haar dieren.

Het is hier zoals veel van jullie al weten bij de dieren een lange droge zomer en najaar geweest. Gelukkig heeft het al wat goede dagen geregend, en zelf gigantisch gestormd. Maar er moet nog heel veel regen vallen wil het land goed groen worden, en de boeren hier een oogst pakken rond april. We gaan er nog steeds vanuit dat dit gewoon gaat gebeuren, en er weer goedkoper hooi te krijgen is vanaf april, en er op het land gigantisch veel groen voor de dieren is om te eten.

We moeten dus nog steeds veel en duurder hooi inkopen, zeker met de koude nachten eten de paarden meer om hun lichaam lekker warm te houden. Gelukkig doen de dieren het ondanks al deze omstandigheden goed, en daar zijn we erg blij mee. Marjolein van Leeuwen bied hulp met homeopathie, met behulp van Hildegard Dijkgraaf van VHCN welke wij natuurlijk met open armen ontvangen. De dieren Eve, Star, Vlinder die al erg lang wat mager blijven worden nu behandeld, en er zijn wat dieren die we ondersteunen. Goede resultaten hebben we al waar mogen nemen. Wil je meer weten over homeopathie voor dieren, kijk dan op de site van VHCN.

Soms moet onze dierenarts Antonio komen, omdat er dan snel hulp nodig is. Hij is een erg fijne dierenarts, die voor een natuurlijk mogelijke behandeling open staat.

Zoals aangegeven, is het voor onze organisatie een zwaar jaar betreft de kosten van hooi, en al het extra voer wat we bij halen, en doen er dus alles aan om inkomsten te genereren om dit te betalen. Ons FB site heeft bijna 1000 likes - volgers, en onze site word steeds meer bekeken, dus we worden steeds meer gezien. Gestage groei is mooi, maar de wens om sneller meer neer te zetten in belang van de dieren is natuurlijk aanwezig. Onze plannen sneller uitwerken, zodat we veel geld kunnen besparen zou erg fijn zijn. Klik op de foto hiernaast om onze plannen te zien.

Prachtig initiatief

Er was een tijdje geleden een oproep op Fb van Paardenetc, die een site heeft waar je alle paarden gerelateerde advertenties op kan zetten, om goede doelen te gaan sponsoren via hun site. Ook schenken ze in 1 maand een deel van de inkomsten uit gelden van advertenties die paardenliefhebbers daar plaatsen aan het doel van die maand. Ze zochten 12 goede doelen, en met veel blijheid zijn wij een van de goede doelen geworden. Elke maand zullen ze dus aandacht aan een goed doel gaan schenken, en een deel van hun inkomsten met het goede doel gaan delen.

Wat belangrijk voor de goede doelen is, dat zoveel mogelijk mensen natuurlijk gaan adverteren op deze site aangaande alles wat met paarden te maken heeft. Neem alsjeblieft een kijkje op hun site waar je dus erg goed en goedkoop kan adverteren aangaande werkelijk alles wat met paarden te maken heeft. www.paardenetc.nl.

Je kan binnenkort ook zien welke maand ze ons gaan sponsoren, echt heel spannend wat de uitkomst Vires Animaliae gaat brengen. Als je het logo aan klikt kom je op goede doelen Vires Animaliae van de site van PaardenETC.

Jullie hulp hebben wij nodig!

Aan jullie willen we vragen om mee te denken hoe wij meer donateurs – sponsors kunnen ontvangen. Sponsor fietstochten – wandeltochten- 4 daagse – zwemevenementen, je kan eigenlijk van heel veel sportieve activiteiten, er een sponsor actie van maken.

Vrienden van Vires Animaliae worden is echt een mooie optie voor ondernemers om ons te steunen. Lees alsjeblieft de pdf hoe je vrienden kan worden, en wat jou dat gaat brengen.

Adoptie van een paard – hond van afstand zouden we geweldig vinden, nog niet alle dieren hebben adoptie ouders van afstand. Je help met een kleine bijdrage per maand een van de dieren om hier te kunnen blijven en te verzorgen. Paarden die geadopteerd kunnen worden, dus een nieuw huis zoeken staan ook op onze site.

Eenmalige bijdrage zijn van harte welkom, zeker nu met het dure hooi waar we veel van nodig hebben met name voor de koude nachten, en om onze plannen ten uitvoer te brengen.

Onze plannen staan nog steeds op onze pagina, misschien kan je daar een bijdrage voor doen, zodat we van de zomer eindelijk een poel zouden kunnen hebben voor de paarden, en ons land gesplitst.

Help ons alsjeblieft, wij hebben jullie hulp hard nodig, en zijn er zeer dankbaar voor.

DELEN MAG, GRAAG ZELFS.

Liefs van de dierenliefhebbers en alle opvangdieren

Vires Animaliae

NL02RABO0128355948

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page