top of page

Training Vertalen voor dieren in Portugal

Kort verslag van 4 lieve gemotiveerde wezens, welke zichtbaar met de natuur verbonden zijn, zoekend naar een weg, hoe deze natuur en haar wezens beter te verstaan!

John van Erb komt naar het mooie Portugal met 4 cursisten om daar Vertalen voor dieren te gaan doen bij Monique, en de dieren van Vires Animaliae!

De natuur en de dierenwereld zijn te verstaan, maar versta jij jezelf... waar bevind zich jouw energieveld, en waar dat van een ander wezen! Leerzame oefeningen hebben we gedaan, waarin o.a. duidelijk word, dat het lijf wel een stapje terug wil doen in bepaalde situaties, maar het brein ons staande houd, alsof we moeten blijven staan! Waar mogen we naar luisteren, en wie bepaald dat?

Prachtige voorbeelden kwamen naar voren, observeren -leren, observeren -leren, en het communiceren met jezelf, de dierenwereld, en met de natuur gaat steeds makkelijker!

Hier, “bij de dieren van VA” zetten ze jou heel snel in het moment ( het NU) en van daaruit komen de boodschappen helder, zuiver en duidelijk binnen.

O.a. ook leren dat alles mag, en niets moet. Buiten de training om, gaat de één slapen bij de paarden, en de ander bezoekt Mooji, of gaat naar een prachtige oude plek hier in de buurt, de Cromeleque! Of allemaal samen eten bij Salsa Verde, een heel gezellig, en goed vegetarisch restaurant in Evora! Alles gaat in overleg, zodat een ieder zich veilig voelt, en er een harmonie ontstaat in ons, en dus ook buiten ons!

Vervolgens leren werken met de elementen van de natuur, als jij met energie gaat werken, kan je bijvoorbeeld de wind en het water aanroepen! Laat de wind om jou heen, jou helpen om energiewerk te doen als het nodig is, de natuur, en haar wezens helpen ons ook graag! Ervaar hoe het is om met deze elementen te werken, en wat een kracht dat met zich mee kan brengen! Deze kracht zit ook in ons, we hoeven alleen te herinneren hoe dat was. Bijna werden er stenen verplaatst met de kracht die de cursisten in zette vanuit het licht, ze waren verbaasd van de enorme energieverplaatsing die ze samen konden laten plaatsvinden, wat een power, zo mooi!

Zuiver werken vanuit je hart ( de hoge trilling), is de kern tot jouw kracht, en zoals genoemd in de trainingen, ook alles omvattend!

Soms missen we onze kernkracht even, omdat we teveel in het hoofdje zitten! En héé, ook dat is okay! Alles wat ons lijf – huis, ons biedt mogen we gebruik van maken! Let er steeds weer op, dat de samenwerking in jou veilig is, en het geheel tot harmonie brengt. Denk aan de regels van de organische ladder, welke jullie als stukje kennis mee hebben mogen nemen! Dit geheel maakt dat ons hart in de hoge trilling zal zijn! Zet de paarden in jezelf!

Woorden kunnen de week eigenlijk niet omschrijven, zo mooi, zo veel, zo intens, zoveel liefde <3

Dank jullie voor het vertrouwen John, Celine, Michael, Stephany

Dank je Bibiane Ros voor je hulp bij alles!

“tijdloos verbonden met het ALL,

laat jou voelen in jouw hart, dat jij bestaat ”

Vires Animaliae!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page