top of page

Hoe Marjolein van Leeuwen de stichting helpt.

Marjolein van Leeuwen is onze homeopathisch dierenarts en helpt ons altijd als we zieke dieren hebben of getraumatiseerde dieren binnen krijgen.

Klassieke Homeopathie is een veelvuldig en met succes toegepaste geneeskunde bij mensen al ruim 200 jaar. Ook voor dieren wordt homeopathie al ruim 20 jaar met succes toegepast.

Het is wel belangrijk dat je een Homeopathisch arts raadpleegt als je een ziek dier hebt, en niet zomaar zelf middelen in gaat zetten. Het is zeer specifiek wat de middelen voor de dieren doen, daar ieder dier uniek is met een eigen verhaal. Indien nodig bellen wij ook de DA, en de middelen gaat goed samen met de regulieren medische zorg dieren.

De behandelingen die Marjolein heeft gedaan voor onze dieren zijn heel succesvol. Onze Flox bijvoorbeeld was heel erg bang voor mensen door zijn zware mishandelingen in zijn jonge jaren.

Marjolein heeft een uitgebreid rapport opgesteld, en vervolgens zijn we met de homeopathische middelen begonnen. Het was een lange maar zeer effectieve weg die we ingeslagen zijn en het gaat super goed met Flox. Hij verdraagt mensen om hem heen al moeten sommige mensen op een afstand van hem blijven, waar andere van hem de gelegenheid krijgen om hem te aaien. Flox is een Wolfshond met ongeveer 80% wolf bloed in hem en is dus eigenlijk van nature schuw voor de mens. Nu kunnen de mensen die hier komen langzaam een band met hem opbouwen, en hij accepteert dat dit gedaan wordt, en er is zelfs innig contact als hij deze mensen vertrouwd. Dat was in het begin toen hij kwam niet denkbaar, hij spinde in de ronde of liep enorm te ijsberen en te hijgen en oren plat in de nek als er maar iemand het terrein benaderde, of op wou komen. Nu kijkt hij wie er komen en blijft veelal liggen waar hij ligt in een rustige lichaamshouding. We zijn daar enorm blij mee, dit allemaal dankzij de homeopathische middelen in begeleiding Van Marjolein.

Ook andere dieren, met name de Paarden Vlinder, Star, Love, Ayla, Fleur, Zilver, Nevyn en Odin hebben veel baat gehad en nu nog met de hulp van Marjolein. We hebben een EHBO doos in huis met de middelen en het boekje 1e hulp met Homeopathische middelen. Stel je dier is verkouden of heeft een beginnende koliek, zijn er basis middelen die ingezet kunnen worden die heel snel goed hun werk doen.

We zijn hier als Stichting heel blij mee, en leren daarbij ook nog eens heel veel over wat voor wonderen natuurlijke middelen voor de dierenwereld kunnen doen.

Het is veel waard dat je, als je een ziek dier hebt, of een dier met een trauma om Marjolein te contacten. Ze is een integere vrouw, met heel veel kennis in huis, en zal alles doen om jou met jouw dier te helpen/te ondersteunen. Haar kennis rijkt veel verder dan het werk als Homeopathisch arts voor dieren. Marjolein heeft onder anderen een aantal boeken van Jaime Jackson, grondlegger van de natuurlijke leefomgeving voor paarden Paddock Paradise, en grondlegger van Natuurlijk bekappen (het originele boek Paddock Paradise en hoefbevangenheid voorkomen&genezen) voor Jaime vertaald naar Nederlands, welke ook bij haar te bestellen zijn.

Marjolein en haar man Bram hebben al vanaf 2009 een paddock Paradise bij hun thuis voor de paarden. Ze heeft dus ook veel inzicht in paarden en hun natuurlijk zijn, welke maakt dat ze veelal snel waarneemt wat er met een paard aan de hand kan zijn bij een aandoening, en wat het mogelijk nodig heeft om te herstellen.

We zijn haar zeer dankbaar en ook haar man Bram dat ze onze stichting steunen, welke eigenlijk op vele vlakken is, en heel veel waard is voor ons.

Marjolein staat natuurlijk ook op onze site als Vrienden van Stichting Vires Animaliae. Haar man Bram zal ook binnekort op deze pagina komen te staan als Vriend van vires Animaliae en zal er een blog aan hem gewijd worden. https://www.vires-animaliae.com/vriendenvanviresanimaliae

Wil jij meer weten over Marjolein, of mogelijk een consult aanvragen, neem een kijkje op haar site, je kan daar ook haar contactgegevens vinden.

Liefs Van alle opvangdieren van Stichting Vires Animaliae

Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page