top of page

Adoptie dieren die een nieuw huis zoeken.

Click on the pictures for more 

Geadopteerd, adopted 

Geadopteerd, adopted 

Geadopteerd, adopted 

Djawé: zoon van Ayla.

Djawé is een jonge haflinger hengst van 10-7-2014, schofthoogte 153 januari 2022

Zijn moeder Ayla is een ras trekpaard Haflinger, ingeschreven bij het KVTH

Zijn vader is onbekend.


Djawé leeft in de kudde vanaf zijn geboorte en is niet getraind. Hij kan meelopen aan een halster, en goed benaderbaar. Zo nieuwsgierig als hij is op vele momenten, vertoont hij ook soms momenten van schuwheid – verlegenheid en zoekt dan bescherming bij zijn moeder. Hij is goed in de kudde met al de paarden en dat laat ons zien dat hij zich goed aan kan passen. De nieuwe verzorger zal Djawé dan ook met liefdevolle aandacht, bescherming en training verder groot mogen brengen. 

Geadopteerd, adopted 

Nevyn: Zoon van Vlinder en haflinger vader Quin. schofthoogte 145, 5 jaar jong en is mak, erg lief, en zou een prachtige pony voor kinderen kunnen worden om te leren connectie te maken met een dier, en mogelijk in de toekomst om mee te gaan rijden. Hij is veel samen met zijn vriend Odin. 

Hij kan meelopen aan een halster, voetjes schoon laten maken en geborsteld worden. Verder heeft Nevyn nog geen training gehad. Gezocht word voor Nevyn een liefdevol thuis waar hij zich verder kan ontwikkelen als ponny. Druk kan hij zeker niet aan, dus er moet veel geduld in het trainen zijn om hem dingen aan te leren. Misschien een mogelijkheid om samen met Odin geadopteerd te worden om voor altijd samen te blijven. 

IMG_8156.JPG

Geadopteerd, adopted 

STAR: Star 8 jaar,  is een kruizing tussen Apaloose moeder en we weten niet wie de vader is. Schofthoogte 156. Hij is een hengst en bijna 6 jaar, erg lief en mak. Hij is nog steeds hengs en moet in gewicht aankomen. Hij kan niet goed tegen de hitte hier in de zomer en valt dan af. Star is zacht en lief en er mag op een liefdevolle manier met hem getraint worden. Star komt altijd als er mensen zijn een kijkje nemen en vindt de aandacht dan fijn die we hem schenken. Hij is krachtig in energie en kan in onze visie helpen met healing. 

IMG_8170 (2).JPG

Geadopteerd, adopted 

Alegre  merrie leeftijd 5 jaar, 7-4-2017 schofthoogte 151
Alegre is een zeer speciaal lief paardje welke echt hele zachte benadering nodig heeft, anders raakt ze helemaal van slag. Op het moment als er teveel druk op haar gezet word, gaat ze zelfs liggen. Ze is heel slim en kan goed dingen aan leren, mits er op haar tempo word getraind. We wensen dat ze samen met star blijft, dat is haar grote vriend. 

Geadopteerd, adopted 

Odin zoon van Puc, 5 jaar jong, schofthoogte 140, Odin is een zacht liefdevol en wat stil haflinger paardje. Veelal samen met Nevyn, zijn grote vriend. Odin zou een prachtige pony voor kinderen kunnen zijn om te leren wat een paard is en te leren connectie te maken met een dier, en mogelijk ooit mee te gaan rijden. Hij kan mee lopen aan halster, voetje geven geborsteld worden. Verder mag hij nog veel leren in liefde, vrijheid en kalmte. We zoeken voor Odin dan ook een rustige eigenaar met begrip en liefde voor het dier. Misschien een mogelijkheid om samen met Nevyn geadopteerd te worden om voor altijd samen te blijven. 

Geadopteerd, adopted 

SELENCIO: Selensio is van mei 2017 dus nu bijna 5 jaar, schofthoogte 142. Een verlegen en mooi rustig Haflinger paardje wat graag veel bij zijn moeder in de buurt blijft. Hij kan meelopen aan een halster en geborsteld worden, maar verder blanco. We zoeken voor Selencio een liefdevol geduldig persoon die in wederzijds begrip hem dingen kan aanleren.  

Geadopteerd, adopted 

Moon, een prachtige lieve Merrie van 5 jaar.

Schofthoogte nu 155, maar Moon word zeker hoger. Ze moet nog wel alles leren, loopt mee aan halster, en is kalm. Liefdevolle begeleiding en training nodig, zou heel graag samen met Freedom blijven, haar grote vriend, en andersom het zelfde. Ze zijn beide kalm, nieuwsgierig en neemen makkelijk oefeningen op met in vrijheid trainen.  Moon kan niet direct weg, we zijn aan het wachten dat Freedom een half jaartje ouder is en dat ze dan samen naar een nieuw thuis kunnen. 

For information on adoption, please send us an email

info@vires-animaliae.com

 

Would you like to know the condition and requirements for adopting horses from us, you can find them under the condition button below.

 

Warm regards from the shelter horses and our team.

With love from the shelter animals and her team.

bottom of page