Adoptie dieren die een nieuw huis zoeken.

Jawé

Djawé: zoon van Ayla.

Djawé is een jonge haflinger hengst van 10-7-2014

Zijn moeder Ayla is een ras trekpaard Haflinger, ingeschreven bij het KVTH

Zijn vader is onbekend.


Djawé leeft in de kudde vanaf zijn geboorte en is niet getraind. Hij kan meelopen aan een halster, en goed benaderbaar. Zo nieuwsgierig als hij is op vele momenten, vertoont hij ook soms momenten van schuwheid – verlegenheid en zoekt dan bescherming bij zijn moeder. Hij is goed in de kudde met al de paarden en dat laat ons zien dat hij zich goed aan kan passen. De nieuwe verzorger zal Djawé dan ook met liefdevolle aandacht, bescherming en training verder groot mogen brengen. 

IMG_6058.JPG

Geadopteerd, adopted 

IMG_6024.JPG

Vlinder, 8 jaar, de dochter van Fleur. Ze heet Vlinder omdat ze zeer gevoelig is en onderdanig. Ze heeft 3 jaar bij haar moeder gestaan en ook gedronken. Nu heeft ze door de uitbraak naar de paarden van de buren in Nederland zelf een veulen gekregen en is los van haar moeder. Ze blijft heel zacht en onderdanig, wat maakt dat we haar niet zoveel gebruiken. Ze doet het goed bij coaching werk en is een goed observatie paard door haar onderdanige gedrag in de kudde.

Soms is ze het zat en dan kan ze net als haar moeder erg  kattig doen, maar dat is zeker terecht. We vinden haar een bijzonder paard.

IMG_5998.JPG

STAR: Star 6 jaar,  is een kruizing tussen Apaloose moeder en we weten niet wie de vader is. Schofthoogte 156. Hij is een hengst en bijna 6 jaar, erg lief en mak. Hij is nog steeds hengs en moet in gewicht aankomen. Hij kan niet goed tegen de hitte hier in de zomer en valt dan af. Star is zacht en lief en er mag op een liefdevolle manier met hem getraint worden. Star komt altijd als er mensen zijn een kijkje nemen en vindt de aandacht dan fijn die we hem schenken. Hij is krachtig in energie en kan in onze visie helpen met healing. 

Nevyn: Zoon van Vlinder en haflinger vader Quin. 4 jaar en is mak, erg lief en zou een prachtige pony voor kinderen kunnen worden om te leren connectie te maken met een dier, en mogelijk in de toekomst om mee te gaan rijden. Hij is veel samen met zijn vriend Odin. 

Hij kan meelopen aan een halster, voetjes schoon laten maken en geborsteld worden. Verder heeft Nevyn nog geen training gehad. Gezocht word voor Nevyn een liefdevol thuis waar hij zich verder kan ontwikkelen als ponny. Druk kan hij zeker niet aan, dus er moet veel geduld in het trainen zijn om hem dingen aan te leren. Misschien een mogelijkheid om samen met Odin geadopteerd te worden om voor altijd samen te blijven. 

IMG_6030.JPG

Odin zoon van Puc, 4 jaar jong. Odin is een zacht liefdevol en wat stil paardje. Veelal samen met Nevyn, zijn grote vriend. Odin zou een prachtige pony voor kinderen kunnen zijn om te leren wat een paard is en te leren connectie te maken met een dier, en mogelijk ooit mee te gaan rijden. Hij kan mee lopen aan halster, voetje geven geborsteld worden. Verder mag hij nog veel leren in liefde, vrijheid en kalmte. We zoeken voor Odin dan ook een rustige eigenaar met begrip en liefde voor het dier. Misschien de mogelijkheid om samen met Nevyn een voor altijd thuis te krijgen. 

Voor informatie over adoptie, stuur ons alsjeblieft een mail

info@vires-animaliae.com

Wil je graag de voorwaarde en wensen weten voor adoptie paarden van ons, deze kunt u vinden onder de knop voorwaarde hieronder.

Warme groet Van de opvangpaarden en ons team.

With love from the shelter animals and her team.