top of page

Intense prachtige 2 weken met mijn vriendin Ingrid Bongers

Afgelopen 2 weken was mijn vriendin Ingrid hier om mij te helpen en samen te zijn. We hebben heel veel gedaan om het huis, en natuurlijk de dieren verzorgt samen. Er kwamen tijdens rustige momenten, en tijdens ons heerlijke avondmalen vele oude, en levensloop verhalen tot het heden op tafel. Ook deelde we onze kennis op een fijne en open manier. 50 jaar vriendschap met pauzes van elkaar zien, spreken, en elkaar steeds weer vinden is heel bijzonder en speciaal.

Ingrid beheerst de kunst van aanraking op een zachte wijze met de energie stromingen daar waar nodig is in ondiepe en hele diepe lagen van jouw lichaam.

In deze 2 weken heeft ze de aanrijking naar mij toegedaan om een behandeling van haar te mogen ontvangen, en ik heb ja gezegd op dit geschenk. Mag zeggen dat ik het heel spannend vond, maar gelijk bij de eerste aanraking aan mijn voeten me veilig voelde., wat erg belangrijk voor mij is, en denk voor alle mensenwezens onder ons. Veilig voelen is de kern van een verbinding, je veilig voelen kan volledig onder de handen van Ingrid.

In de behandeling voelde ik veel in mijn lichaam gebeuren, er werden prachtige momenten zichtbaar, maar ook zeer kwetsbare en diep verdrietige momenten uit mijn leven. De mooie momenten voelde ik als prachtig stomende rivier met zuiver water waar overvloed voor de natuur in aanwezig is.

Ik voelde de kwetsbare en intens verdrietige momenten als houten stukken in mijn lijfje. Daar was aandacht nodig om van het hout weer water te maken dat mag stromen in zijn volle vorm zoals ik het ervaarde.

Door de diepe, zachte en veilige aanraking van Ingrid kwamen er ook duidelijkheden waarin zichtbaar werd dat mijn lijfje eigenlijk gigantisch moe is, welke zich laat zien in uitingen zoals eczeem, pijn en moeheid in mijn lijfje. Mijn mooie lijfje - huis waar mijn ziel in woont is moe van het steeds maar ‘willen’ doorgaan, en steeds weer de benen eronder te ‘moeten’ zetten van mezelf. De houten stukjes (zoals ik het voelde en zag) waren zichtbaar in mijn rechteronderbeen, in mijn heup, schouder en achter 1 oog. Ook voelde ik een band om een deeltje van mijn romp alsof er een touw omheen gebonden was.

Door je veilig te voelen kan je in volledige overgave gaan, deze overgave in mijzelf was ook goed voelbaar door haar aanrakingen. Soms gingen de houten plekken in verzet en Ingrid ging er dan met veel aandacht naartoe en stelde vragen, die dan beantwoord konden worden. Er kwam van alles los, verzet, opstandigheid, teleurstelling en intens verdriet.

Ik ging in de verweking, in bijzijn en steun van Ingrid in onvoorwaardelijke liefde en aandacht voor mijzelf. Alles begint bij jezelf, als mensenwezens mogen wij daar aan werken om pijnplekken – voor mij dus de houten stukken, weer als schoon water te laten stromen in mijn lijf – huis.

Ingrid heeft mij in de twee weken nog 2 behandelingen gegeven, en steeds meer verdwenen de houten stukken en werd er ook veel zichtbaar duidelijk waarom - waardoor het was ontstaan. Ik zou er veel over kunnen schrijven, maar bepaalde dingen zijn privé en hou ik graag voor mijzelf.

Wel wil ik schrijven, dat de behandelingen zacht, liefdevol en heel zuiver waren in de aanrakingen met de energiestroming die daarbij hoorde, die Ingrid deed.

Diepe herinneringen weg gestopt, of misschien wel niet meer gezien willen worden werden zichtbaar om nieuw leven in te blazen, en dat gebeurde ten volle. Ik mag gaan staan nu, maar dan op een andere manier, zonder krachtig van alles te bedenken te ‘moeten’ doen, maar vanuit mijn kern, zoals ik ooit mijn bedrijf heb opgezet jaren geleden welke stroomde naar overvloed en geluk. In dezelfde energie voel ik mij nu weer staan, vol vertrouwen uit mij volledige zelf de Stichting Vires Animaliae te laten bloeien en groeien als een prachtige opvang voor dieren hier in Portugal. Maar het allerbelangrijkste is mijn lijf -huis waar ik in woon te blijven laten stromen als zuiver water, en te mogen laten groeien en bloeien als een prachtige rivier waar overvloed in aanwezig is vanuit volle liefde voor mezelf en de wereld om mij heen.

Dank je wel Ingrid voor deze behandelingen die je mij geschonken hebt in de volledigheid van mijn zijn.

Ik raad eenieder aan om haar aanraking op deze speciale zachte wijze te gaan ervaren. Weet dat door op ondiepe, diepe lagen die erom vragen op moment van behandeling, er heen te gaan met volle aandacht, en er vervolgens aan te werken wat mogelijk is voor jou, een geweldige zuivering schenkt. Je kan kijken op haar site om een afspraak met haar te maken, of te lezen hoe ze werkt www.tamtamazima.com

Dank je wel Ingrid dat je hier was, met de mooie tijd die ik heb ervaren tijdens ons samenzijn.

Hierbij een mooi filmpje van momenten hier bij mij, en de Opvangdieren

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page