top of page

Prachige dagen met Nicole

Vertalen voor dieren deel 3

Vertalen voor dieren deel 3 is de communicatie met jezelf, en met de natuur en haar dierenwereld

De trefwoorden van dit 3e deel zijn: Openheid, gedachte leegte, stilte, kracht, meditatie, inzicht, mededogen, blijdschap en een warm hart.

Soms kan het zijn dat als iemand alleen komt om deze training te volgen, dat we wat afwijken van het programma, en er een streven is naar gedachte leegte en/of een heling toegepast mag worden. Dit maakt dat iemand vooruit kan, en persoonlijke talenten van zichzelf naar boven kan halen vanuit het hart.

De schoonheid van gedachte leegte en een heling die veelal door de paarden gedaan worden met behulp van Monique, en door de persoon zelf is, dat er diepe inzichten komen die enorm veel ruimte brengen om meer zuiver te gaan zien. En met zien bedoelen wij zien met al onze zintuigen, ook de genoemde buitenzintuigen welke eigenlijk gewoon bij onze zintuigen behoren.

Afgelopen maand was hier Nicole, en we hebben prachtige, maar ook zeer intensieve dagen gehad met uiteindelijk veel inzichten, en vanuit daar de kalmte en een grote glimlach.

In het kort uitgelegd als vorm voor iedereen mogelijk.

Wat kunnen de gedachte van ons gedachtegoed van dat moment, ‘opgebouwd door een verleden van leerscholen, opvoeding, ervaringen, eigen gedachte creaties en waarde en normen ons in de weg zitten met het zuiver zien. Zoveel schoonheid in iemand, welke niet naar buiten kan komen omdat het niet kan, mag niet, niet goed is, niet kundig genoeg is, angsten en meer van die gedachte of zelf bestempelden als genoemde eigenaardigheden.

Bij de heling en ‘gedachte leegte*1’, komt het hart weer helemaal open, en kunnen de persoonlijke talenten vanuit het hart zichtbaar worden. Ook wordt duidelijk wat op dit moment ‘op deze tijdlijn *2’ belangrijk voor je kan zijn om te doen, om in balans te komen en te blijven. zoals aangegeven worden je hartenwensen dan veelal gelijk zichtbaar, kan je vervolgens naar jouw persoonlijke talenten kijken en deze stap voor stap gaan uitvoeren. De kracht die in ons hart huist is enorm mooi, krachtig en rijk aan bloeimogelijkheden die geen einde kent, het is oneindig en schitterend als een ster in het universum. Deze ster is jouw hogere zielenzelf die zich kan gaan uiten en groeien tot dat wat eigenlijk wenselijk is voor ons.

Dat gebeurde nu ook, verdriet en pijn werd omgezet tot gedachte leegte, en kracht vanuit het hart. Dit door hard te werken in deze dagen en met jezelf te communiceren, met de natuur en het dierenrijk.

Het gaat echt niet vanzelf, we moeten daar wel wat voor doen en tijd speelt daarbij geen rol, alleen het juiste moment. Het is als een dans leren die wel 300 verschillende stappen beslaat, en dan in mag slijten zoals ze dat zo mooi noemen. De stappen die we elke keer oefenen zijn best moeilijk, maar door oefenen en oefenen krijgt de dans steeds meer haar echte vorm, opeens kunnen we de hele dans, en dan dansen we deze dans totaal met ons lijf en hart, en zijn we daar waar wenselijk is voor ons zelf.

Lieve mensen wezens, geloof in jezelf, werk hard in en aan jezelf, en je verstaat de wereld zuiver om je heen als je dat zou willen.

Mede daardoor komt ook een dieper begrip, de compassie en empathie voor andere wezens, welke maakt dat er licht komt, en we elkaar naar een hoger plan tillen zoals het de bedoeling is van ons bestaan.

Dank je wel Nicole wat je hebt durven laten zien, en dat je zo hard werk om jouw dans uiteindelijk te mogen dansen vanuit je hart. Je kan dat, gedachte leegte, zelf helen door de dierenwereld en de natuur, en het terug schenken aan de dierenwereld en de natuur en mens, zo mooi.

Liefs Monique, de opvangdieren en dit stukje moeder aarde hier.

1*Gedachte leegte, dat is stilte in jouw gedachte – het denken even stop zetten,

2*Op deze tijdlijn, dat is er voor zorgen dat je niet met jouw gedachte in de toekomst bent of in het verleden. Je verblijft daarmee namelijk niet in je gehele zijn in het moment.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page