top of page

Sabine van Otterloo bij Vires Animaliae

Eind september hadden we hier Sabine van Otterloo op bezoek om de opleiding Vertalen voor dieren deel 1 en 2 te doen. Het waren prachtige intensieve dagen, waar voor Sabine vele oude herinneringen opgehaald werden. Zoals ze schrijft in haar verslag, worden dingen weer helder en is er een gevoel van thuis komen. Intense momenten met tranen en een grote lach. Het weer verbonden zijn met het collectieve bewustzijn van de dierenwereld en de natuur, in connectie met het All. Bijzonder mooi om te zien hoe hele oude kennis zo makkelijk weer naar boven komt, en hier weer in gebruik wordt genomen. Respect voor jou Sabine, in het snel en vaardig maken van de communicatie met de dierenwerelden en de natuur.

Dank je wel voor jouw mooie en eerlijke verslag Sabine. Hieronder een kort filmpje van jouw verblijf.

Liefs van de dieren van Vires Animaliae en mij.

Verslag van Sabine

Verslag van mijn verblijf in Portugal bij de dieren van Vires Animaliae en Monique Ros

Ik was van 19.09.17 tot 25.09.17 bij Monique Ros om de opleidingen vertalen voor dieren deel 1 & 2 te volgen.

Boven op de berg aangekomen, waar het huisje staat waar de dieren van Vires Animaliae wonen en Monique, voelde het direct bijzonder. Wat een rust en wat een ruimte...

Ik wilde de opleidingen gaan volgen om te leren van de paarden, hen te ontmoeten op hun voorwaarden, voelen hoe het is om in een natuurlijke kudde te zijn, ze te observeren, aan te raken, werkelijk contact met ze te maken. Ik heb zoveel gelezen over de paarden, vele boeken bestudeerd van Kathy Pike, Klaus Ferdinand Hempfling, Margrit Coats, Nanda van Gestel, vele filmpjes bekeken en bestudeerd..

Het was tijd voor mij om zelf die magische wereld en bron energie te voelen en te ervaren!

In deel 1 van vertalen voor dieren heb ik geleerd van het voelen, waarnemen, energie en in contact zijn met een andere energie. Ik heb dat contact als heel bijzonder ervaren, ineens was het er 'gewoon'... Monique begeleid dit heel erg goed waardoor het eigenlijk als vanzelf gaat.

In deel 2 heb ik vooral veel geleerd over 'geaard zijn en tegelijkertijd in connectie zijn met de Bron' en wat daaruit ontstaat. Wonderlijk om te mogen ervaren hoe je je kunt verbinden in energie met de dieren.

Heel mooi om te ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van de harmonieuze energie van de kudde en dan ineens te horen, terwijl het lijkt alsof zij half slapend om je heen staan, " Wij zijn hier om jou te helpen" zo vanuit het niets.

Op de allerlaatste dag van de opleiding viel voor mij alles op zijn plek wat de paarden bedoelden met hun uitspraak, dat was een wonderlijk moment, zeer ontroerd door de puurheid van de kudde, en daarbij behorende uitspraak.

Ineens drong tot mij door dat de paarden vanaf dag 1 hebben 'geweten' wie ik ben, en wat ik nodig had vanuit hun collectieve bewustzijn, hun onderlinge verbinding.

Hengsten verschenen regelmatig in mijn omgeving (ik heb een angst voor hengsten 😊), Roos met haar veulen die mij enorm aantrokken, Silver de witte merrie met haar zachtheid en wijsheid die regelmatig even contact zocht, Love met haar kinderlijkheid doch zelfbewuste persoonlijkheid, Snoepie de stoere en toch kwetsbare hengst, Eve met haar duidelijke verbondenheid met de Bron (wat een prachtdier), Big Mama met haar kracht, en ga zo maar door... Het leek of zij om beurten al mijn eigen 'probleempjes' even aanraakten.

Maandag was de dag dat ik vertrok, in de ochtend om 8 uur kwam ik bij Monique aan, zij zou mij met de auto naar de bus brengen. Uitgerekend Quin, 1 van de hengsten, kwam als enige de berg op, en liep met ons mee naar het hekje dat ik voor de laatste keer achter mij dicht deed. Ik hoop datzelfde hekje over een jaar weer te mogen openen om vertalen voor dieren deel drie te doen.

Nu nog, nadat ik bijna een week thuis ben, vallen er de spreekwoordelijke kwartjes!

Mijn eigen paard bijvoorbeeld, reageert anders op mij, zij heeft opgepikt in mijn energie veld dat er veranderingen hebben plaatsgevonden in mij, er is een diepere verbinding ontstaan, hoe mooi is dat!

Met diep respect en dankbaarheid aan de dieren van Vires Animaliae en mijn fantastische coach Monique Ros sluit ik dit verslag af, in licht en liefde

Sabine v Otterloo

Wil jij ook graag de opleiding vertalen voor dieren hier doen, of in Nederland, stuur ons gerust een mail. Je kan ook onze Facebook pagina in de gaten houden, daar worden ook de opleidingsdagen vermeld. In November nog 1 keer in Nederland en in Schotland.

1 op 1 kan ook. Laat ons het weten.

Liefs van de dieren van Vires Animaliae, en een groot dierenliefhebber.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page