top of page

Signy, grote vriendin van Vires Animaliae

Hallo allemaal! Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Signy, ik woon in Harderwijk met mijn vriend en mijn zoontje van 4 en onze 2 katten.

Ik ben al verzot op dieren van kleins af aan, met name op paarden. Voor mijn lieve paard Blossom heb ik vorig jaar een prachtige plek ontvangen, aan de Paardenkamp in Soest, waar ze nu van haar pensioen geniet. Ze wordt hier fantastisch verzorgd, maar toch mis ik haar nog iedere dag.

Door mijn langdurige ziekte ben ik in aanraking gekomen met essentiёle oliёn van Yong Living. Doordat ik via de reguliere geneeskunde niet verder kwam, en eigenlijk deze voor mij alleen maar averechts werkte, ben ik me gaan verdiepen in deze krachtige olieén. Eigenlijk werkte in mijn lichaam bijna niets meer goed, al mijn organen werkten slecht, en ik had ontzettend veel klachten. Ik kreeg de tip om te beginnen met een olie voor mijn bijnieruitputting, en voor mijn slaapprobleem. Daar ben ik dus als eerste mee begonnen.

Na 6 weken hoefde ik ineens geen middagslaapje meer te doen! Dit heb ik jaren nodig gehad, en ineens dacht ik in de middag toen ik in bed lag ‘wat doe ik hier?’. Ondertussen ging het met het slapen in de nachten ook steeds beter, van hele nachten wakker en/of een paar losse uurtjes slaap ging ik naar 2x 4 uur slaap! Inmiddels slaap ik bijna altijd door. Overdag ben ik nu pas moe na het avondeten! (zoals de meeste moeders met kleine kinderen). Allemaal samengevat zijn het enorme grote positieve veranderingen voor mij.

Wat graag wilde ik deze positieve veranderingen delen, en ben dat gaan doen!

Inmiddels werk ik met deze olie, en combineer ik ze onder anderen in mijn behandelingen voor mensen, paarden en andere dieren. Ik geef hele leuke workshops “hoe je zelf gezonde verzorgingsproducten kunt maken” en sta op festivals en beurzen.

De behandelingen die ik geef zijn: Ohm-punctuur behandelingen in combinatie met olie. Voor paard en dier, geef ik de Raindropmassage, en je kunt voor mens en dier een Zytoscan bij mij komen doen.

Ook maak ik zelf verzorgingsproducten, olie-rollertjes voor mensen en dieren op maat. Dit wil zeggen dat ik mij afstem op de persoon voor wie de olie is en doorkrijg welke olietjes hij of zij op dat moment nodig heeft. Deze doe ik bij elkaar in een roller en kan gesmeerd worden op vitaflexpunten, organen en/of chakra’s.

Hoe ken ik Monique? Via een kennis begreep ik dat Monique mij wel kon helpen met Blossom, en vanaf het 1e moment was er een klik en was ik fan. De manier hoe zij met dieren omgaat is zo fantastisch en gaf mij een hele andere kijk daar op. Zo gelijkwaardig en respectvol, dit gevoel had ik zelf al wel langer met dieren maar nog niet eerder was ik een mens tegen gekomen die dat ook zo had, de meeste mensen zeggen ‘dat je het vermenselijkt’ maar voor mij is een dierenziel net zo wijs (of wijzer) dan een mensenziel. En Monique is gewoon een vreselijk leuk mens, humor, superstoer, en ook heel lief! Ik vind het een eer haar te kennen en haar tot mijn vrienden te mogen rekenen. Vanaf het begin van de oprichting van Vires Animaliae steun ik de dieren, en help daar waar nodig is, en ben dus vrienden van de Non profit organisatie. Vorig jaar heb ik de cursus deel 1 vertalen voor dieren gedaan, en dit jaar ga ik weer in Portugal kijken, of ik nog meer mag leren, en/of kan helpen.

Ik kijk er heel erg naar uit om Monique, en de dieren weer te zien.

Wil je graag meer weten over de olieén, en wat ik doe,

kijk dan op mijn site.

Willen jullie weten hoe je Vrienden kan worden van Vires Animaliae kijk dan op de site. U helpt de dieren daarmee, en uw werk wordt gedeeld.

Liefs van Signy, Monique en alle dieren

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page