Online collectebus SpaarPaard

We hebben via Stichting Geef de Online Collectebus SPAARPAARD in het leven geroepen omdat de stichting dit jaar veel inkomsten heeft gemist, en nog mist door het Covid19 gebeuren. De inkomsten van trainingen en activiteiten zijn veelal komen te vervallen, en ook op beurzen staan om de stichting te promoten valt weg.


Nu heeft stichting Geef een geweldig systeem opgezet om online te kunnen collecteren en wij maken hier heel graag gebruik van om donaties voor de stichting binnen te halen. Het SPAARPAARD is dus in leven geroepen om de stichting te helpen dit jaar goed door te komen, en daarmee alle dieren te kunnen blijven geven wat ze nodig hebben. We houden de Online collectebus Spaarpaard tot in ieder geval het einde van dit jaar open om te doneren.


klik op de foto om een donatie te doen.



Waar gaat het geld heen?

Het geld is nodig voor de eerste belangrijkste dagelijkse kosten voor hooi, voer, zoutblokken en water. Dan komt er zo nu en dan ook dierenartskosten en speciaal voer om de hoek kijken wat betaald moet worden.

Daar de stichting echt afhankelijk is van donateurs en sponsors is deze online collecte Spaarpaard een geweldig goede oplossing voor de stichting.


Dus nu is het aan jullie om te gaan doneren, doen zeggen wij dan, alle kleine beetjes helpen.

Als je op de tekening van het Spaarpaard klikt, kom je op de site van geef en daar kan je kiezen voor doneren. Als je dat doet, zie je bedragen die beginnen met 10 euro, kies voor ander bedrag en je kan ook bijvoorbeeld dan € 2,50 doneren.


Overbrugging steun

Er loopt ook een actie Overbrugging steun van 2020 naar een vrij 2021 via Geef en deze is online, dus ook daar zou je de donatie kunnen doen. En echt alle kleine beetjes helpen ons. https://www.geef.nl/nl/actie/overbrugging-covid19-jaar-voor-stichting-vires-animaliae/donateurs


Ook via de Site van de stichting kan jij doneren aan het Spaarpaard. Kijk dan gewoon even op https://www.vires-animaliae.com/donatie

Dank jullie wel, namens de opvangpaarden en hondjes


Team Vires Animaliae






Recent Posts
Featured Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

© 2013 BY BRANDWORKX/ VIRES ANIMALIAE